Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε στο Philia Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Αθήνας, στην πλατεία Ψυρρή. Σε ιδανική τοποθεσία γύρω από τις πιο διάσημες γειτονιές της πόλης (Πλάκα, Μοναστηράκι, Θησείο, Κουκάκι) για να ανακαλύψετε στις περιηγήσεις σας. Επίσης, η εσωτερική αυλή μας σε συνδυασμό με την απόλαυση ενός ελληνικού κρασιού αποπνέει τον αέρα της παλιάς Αθήνας. Τα δωμάτιά μας χωρίζονται σε κατηγορίες για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Υπηρεσίες

Τα δωμάτια είναι διατεταγμένα στον πρώτο και δεύτερο όροφο. Ο τελευταίος όροφος είναι επίσης διαθέσιμος για τους επισκέπτες μας να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας τη θέα στην Ακρόπολη και την όμορφη πόλη της

harmony

Δωμάτια & Σουίτες

Deluxe Οικογενειακή Σουίτα, θέα στην Πόλη

Λεπτομέριες

Junior Σουίτα με θέα στην Αυλή

Λεπτομέριες

Deluxe Τρίκλινο Δωμάτιο με θέα στην Αυλή

Λεπτομέριες

Junior Σουίτα με θέα στον Κήπο

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στην Πόλη

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στην Πόλη

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στην Πόλη

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στον Κήπο

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στον Κήπο

Λεπτομέριες

Superior Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στον Κήπο

Λεπτομέριες

Εμπνευσμένο από την τοπική ατμόσφαιρα

Το Philia Boutique Hotel είναι η σωστή επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν έναν συνδυασμό γοητείας και μια βολική θέση από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή.

atmosphere

Κοντινές τοποθεσίες

Το Philia Boutique Hotel βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην περιοχή του Ψυρρή. Το κατάλυμα μας απέχει μόλις 5 λεπτά από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Στα 600 μέτρα, πηγαίνοντας νοτιοδυτικά, θα καταλήξετε στην οδό Ερμού, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στα καταστήματα και τα όμορφα καφέ της περιοχής.
Επίσης, μπορείτε να φτάσετε από το ξενοδοχείο μας στο επιβλητικό Μουσείο της Ακρόπολης σε λιγότερο από 30 λεπτά. Από εκεί, ανεβαίνοντας το Διονυσίου Αεραπαγίτου, θα οδηγηθείτε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (ιστορικό αμφιθέατρο όπου διοργανώνονται συναυλίες και παραστάσεις μεγάλων θεατρικών έργων) και συνεχίζετε στον Παρθενώνα όπου μπορείτε να φωτογραφίσετε ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία του κόσμου και η θέα στην πόλη.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Από την στάση Μοναστηράκι, το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με τις συγκοινωνίες (7 στάσεις παίρνοντας τον ηλεκτρικό, δηλαδή την γραμμή 1). Επίσης, σε αντίστοιχη απόσταση από την στάση Μοναστηράκι, βρίσκεται και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε 30 λεπτά περίπου (15 στάσεις παίρνοντας την γραμμή 3). Το κόστος του εισιτηρίου για το αεροδρόμιο διακυμαίνεται από 5-18 ευρώ ανάλογα την επιλογή. Για το λιμάνι της Ραφήνας, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ρεσεψιόν για περισσότερες διευκρινίσεις. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, μπορείτε να κλείσετε την μεταφορά σας με την υπηρεσία μεταφοράς πελατών του ξενοδοχείου μας σε οποιαδήποτε περιοχή (για το κόστος της μεταφοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο).

Διαθεσιμότητα Υποδοχής

  • Monday- Thursday: 08:00-21:00
  • Friday- Sunday: 08:00-22:00